7/24 İletişim 0532 666 00 95
BİZE DANIŞMADAN VİDANJÖR HİZMETİ ALMAYIN.
VİDANJÖR HİZMETİ İÇİN BİZİ ARAYINIZ... 0532 666 00 95

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..
Vidanjör,kanal açma ve temizleme ekipmanları

3 Aralık 2015 Perşembe

Kanal Görüntüleme Korsanlarına Dikkkat

          Hepimizin bildiği gibi kanal görüntüleme  yeni yapılmış veya mevcut atık su yada yağmursuyu hatlarının elektronik bir  robot yardımıyla kanal içindeki arızalarının tespitidir.
       
          Bu kanal görüntüleme işinin her işte olduğu gibi illa ki bir bedeli vardır. Fakat son zamanlarda alakasız ücretlendirmeler gelmeye başladı kulağıma. Örnek verecek olursak metresi 1.5 Liraya yapılan bir işe aşka firmalar 50 kuruş gibi para kazandırması mümkün olamayn fiyatlar vermeye başlamışlar.İşte ben bunlara kanal görüntüleme korsanları diyorum. Konuyu biraz daha açacak olursak,yağmur çamur demeden,Soğuk sıcak demeden her türlü olumsuz şartlarda emek harcayıp kanal görüntüleme işi yapan arkadaşlarımız bir yana bir de eskiden kayıt altına almış oldukları görüntü videolarında ufak tefek değişiklikler yaparak tekrar tekrar aynı görüntüleri satanlar var.
          Emeğinin hakkıyla çalışıp üç kuruş para kazanma derdine düşmüş meslektaşlarımıza sesleniyorum. Çakmacılara fırsat vermeyelim.Artık eskidi gibi değil hiç bir şey. bu tip firmaları şikayet etmek boynumuzun borcudur. Emek hırsızlarına bu şansı vermeyin lütfen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DİKKAT!!! VİDANJÖR ÇIKABİLİR.