7/24 İletişim 0532 666 00 95
BİZE DANIŞMADAN VİDANJÖR HİZMETİ ALMAYIN.
VİDANJÖR HİZMETİ İÇİN BİZİ ARAYINIZ... 0532 666 00 95

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..
Vidanjör,kanal açma ve temizleme ekipmanları

1 Aralık 2015 Salı

Kanalizasyon Kapagina Basmak Günah mı?

       
          İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) ve daha bir çok kurum farkında olmadan bir yanlışa mı imza atıyor. Her gün üzerine bastığımız ,üzerinde  yürüdüğümüz  kanalizasyon kapakları bizleri bilmediğimiz günaha mı sokuyor.
 
          Ne alaka, neden bahsediyor bu adam dediğinizi duyar gibiyim. Kanalizasyon kapakları neden günaha sokar ki bir insanı? Evet haklısınız ilk bakışta çok saçma olduğunu kabullenir gibiyim. Fakat biraz derinlere dalınca sizde bana hak vereceksiniz diye düşünüyorum. Belki saçmadır yazdıklarım ama saçma olmama ihtimali de yok değil.İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Logosunu gözünüzde canlandırır mısınız? İBB logosuna ilk baktığımızda Cami minareleri çarpar gözümüze.Bu minareler İstanbul slüetinin vazgeçilmezi Camileri simgelere .Logonun ortasında bulunan yedi adet üçgen ise o dönemlerde İstanbul'un yedi tane tepenin üstüne kurulduğunu anlatır . Dolayısıyla İstanbul'da bulunan yedi tepeyi simgeler. Logunun en altında da iki adet sur bulunur. Bu surlar İstanbul'un tarih boyunca fethinin zor olduğunu vurgular.

          Nereden çıktı şimdi bu logonun anlamını anlatmak demeyin.Kafama takıldı yazıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Gelelim asıl konumuz olan kanalizasyon kapaklarına. Alttaki resimde de görüldüğü gibi her gün üzerine basıp geçtiğimiz kanalizasyon kapaklarının üzerinde İBB logosu bulunmakta. Logonun ortasında da Cami minareleri. Bunu iddia etmemekle birlikte soruyorum size logodaki cami minarelerinin üzerine basmamız ve onu bir kanalizasyon kapağının üzerine yerleştirmemiz ne kadar doğru? YORUM SİZİN...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DİKKAT!!! VİDANJÖR ÇIKABİLİR.