7/24 İletişim 0532 666 00 95
BİZE DANIŞMADAN VİDANJÖR HİZMETİ ALMAYIN.
VİDANJÖR HİZMETİ İÇİN BİZİ ARAYINIZ... 0532 666 00 95

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..
Vidanjör,kanal açma ve temizleme ekipmanları

3 Aralık 2015 Perşembe

Tikali Kanal Acma

          Tıkalı kanalları açmak için geliştirilen kuka adı verdiğimiz araçlarımız haftanın yedi günü yirmi dört saat hizmetinizdedir.
     
             Kanal açma işinde dikkatinizi çekmek istediğim önemli bir konu var. Kuka araçları tıkalı kanalın bacasına yanaşır. Basınçlı su yardımıyla kanalizasyon borusunda ki tıkalı kısmı açar,suya yol verir,tıkanıklığı giderir ve bulunduğu yeri terk eder. İşte hepimizin gözden kaçırdığı asıl sıkıntı bundan sonra meydana gelmektedir.Tıkalı kanal açıldı,herhangi bir sıkıntı problem de yok ama tıkanıklığa neden olan atıklar hala kanalizasyon borusunun içinde. Yer değiştirerek tekrardan tıkanma ihtimali son derece yüksek.Kanal açma işlemi o an için sizi rahatlatacak belki ama ilerisi için tehlike devam etmektedir.

          İşte bu noktada devreye Kombine Kanal Temizleme Araçları giriyor. Kombinelerin kukalardan farklı yanları vardır. Bunlardan en önemlisi; kuka kanalı açar fakat tıkanıklığa neden olan malzemeleri yine kanalın içinde bırakır. Kombine ise kanalı açar tıkanıklığa neden olan malzemeleri muayene bacasına kadar çeker ve vakum yaparak kendi haznesine hapseder. Bu sayede tıkanıklığa neden olan atıklar kanalizasyon hattı içerisinden çıkarılmış olur.

         

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DİKKAT!!! VİDANJÖR ÇIKABİLİR.