7/24 İletişim 0532 666 00 95
BİZE DANIŞMADAN VİDANJÖR HİZMETİ ALMAYIN.
VİDANJÖR HİZMETİ İÇİN BİZİ ARAYINIZ... 0532 666 00 95

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..
Vidanjör,kanal açma ve temizleme ekipmanları

30 Kasım 2015 Pazartesi

Toki Kanal Görüntüleme Formatı Nasıl Olmalıdır?

TOKİ KANAL GÖRÜNTÜLEME
          Bilindiği üzere Toki hem özellikle dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak adına başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde binlerce konut barındıran projelere imza atmıştır ve atmaya devam etmektedir. Toki projelerinde görselliğe ve sağlamlığa önem verdiği kadar alt yapıya önem vermektedir. Kanalizasyon ve yağmursuyu hatları genelde yer altı olduğu için gözle görülemediğinden hep arka planda kalmıştır. Kanal döşeniyor ama aslına uygun mu, döşenen borular imalat sırasında herhangi bir deformasyona uğruyor mu uğramıyor mu bunu bilen yoktu. Ama artık Kanal Görüntüleme Robotları var.
          Bu robotlar imalatı bitmiş kanalizasyon hatlarına salınarak kanalın üslüne uygun olarak yapılıp yapılmadığını kontrol eder ve kanal içerisindeki olumsuzlukları tespit etmemize yardımcı olur. Kanal Görüntüleme Robotları kanal içerisindeki olumsuzları tespit etmenin yanı sıra. Bu bilgileri video kaydı şeklinde kaydederek dilediğimiz zaman izlememize de olanak tanır.

          Eğim ölçme özelliğine sahip olan Kanal Görüntüleme Robotları bu özelliğinin yanı sıra kanalda oluşan tıkanma, çatlak yada çökme gibi sıkıntıları da tespit eder, fotoğrafını çeker ve sıkıntının olduğu noktanın metrajını bize tam olarak verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DİKKAT!!! VİDANJÖR ÇIKABİLİR.