7/24 İletişim 0532 666 00 95
BİZE DANIŞMADAN VİDANJÖR HİZMETİ ALMAYIN.
VİDANJÖR HİZMETİ İÇİN BİZİ ARAYINIZ... 0532 666 00 95

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..
Vidanjör,kanal açma ve temizleme ekipmanları

29 Kasım 2015 Pazar

Kanalizasyon Hatlarını Temizlettirmek için 3 Başlıca Neden

          Günlük hayatımız da sıkça kullandığımız kanalizasyon hatlarının temizlik,bakım ve onarımını yaptırmak için tıkanıp taşmasını beklemeyin.Tıkanan kanalizasyon hatları taştığı taktirde çevreyi ve özellikle de sağlığımızı olumsuz yönde etkileyecektir.
         
         Kanalizasyon hatlarını temizlettirmek aşırı maaliyetler de olmadığı gibi işinde uzman firmalar tarafından yapılıp kısa sürede teslim edilmektedir.200 MM den 1200 mm Çapındaki kanalizasyon hatlarının temizlik bakım ve onarımı yapılıp robot kamera ile içlerinin görüntüsünü almak mümkündür. Değerli müşterilerimiz kanalizasyon hatlarınızı temizlettrimeniz için size onlarca neden sunabilirim. Site yöneticileri ile yaptığımız görüşmeler sonucun da bugune kadar temizlik işini yaptırmadıkları ve kasalarından her hafta çıkan paranın boşa gittiğini, bu şekilde yapılan temizliğin uzun zaman sıkıntı çıkarmadığını duymak gerçekten kulağa hoş geliyor.

          Sizler de sadece tıkalı noktaları açtırmak ve her tıkandığında cebinizden luüumsuz para çıkmasını istemiyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz. Amacımız kalıcı çözüm.Bizi haftanın yedi günü yirmi dört saat 0544 766 28 72 numaralı telefonmdan arayabilirsiniz.Sağlıklı günler dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DİKKAT!!! VİDANJÖR ÇIKABİLİR.