7/24 İletişim 0532 666 00 95
BİZE DANIŞMADAN VİDANJÖR HİZMETİ ALMAYIN.
VİDANJÖR HİZMETİ İÇİN BİZİ ARAYINIZ... 0532 666 00 95

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..
Vidanjör,kanal açma ve temizleme ekipmanları

30 Kasım 2015 Pazartesi

Toki Projelerinde Kanal Temizlik Nasıl Yapılır?

TOKİ KANAL TEMİZLİK
          Toki Kanalizasyon Hatlarını temiz ve sorunsuz bir şekilde müteahhit firmadan teslim almaktadır. Kombine Kanal Temizleme Makinesi verilen hem emiş hem de basınç yapma özelliğine sahip donanımlı makineler sayesinde kanalizasyon ve yağmursuyu hatları temizlenmektedir.
          Kombine Kanal Temizleme  makinesi ile kusursuz olarak temizlenen kanalların görüntüsü alınarak müteahhit firma tarafından Toki’ye teslim edilir.  Toki gerekli inceleme işlemlerini yaptıktan sonra bu görüntü kayıtlarını onaylar veya onaylamaz. Biz iyi niyetli düşünelim. Toki bu kanal görüntüleme raporlarını onayladıktan sonra müteahhit firmaya gerekli ödemeyi yapar.  Kanalizasyon hatları sıkça kullanılmakta olduğundan yeniden kirlenmesi,tıkanıklıklar oluşması ve atık su baskınları ile karşılaşılması zaman zaman kaçınılmaz olmaktadır.

          Toki ve benzer resmi kuruluşlar tarafından yaptırılan kanal imalatlarının daha sonraki yıllarda bakım onarım ve rehabilitasyonu özel firmalar tarafından yapılmaktadır. İşte iş bu noktada bizim gibi özel sektörde serbest çalışan Kanal Temizleme Firmalarına düşmektedir. Her türlü altyapı kanalizasyon,atık su ve yağmursuyu hatlarının bakım,onarım ve rehabilitasyon işleri için firmamızla irtibata geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DİKKAT!!! VİDANJÖR ÇIKABİLİR.