7/24 İletişim 0532 666 00 95
BİZE DANIŞMADAN VİDANJÖR HİZMETİ ALMAYIN.
VİDANJÖR HİZMETİ İÇİN BİZİ ARAYINIZ... 0532 666 00 95

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..
Vidanjör,kanal açma ve temizleme ekipmanları

28 Kasım 2015 Cumartesi

Su Kaçağı Tespit Ve Onarımı Kabus Olmasın

          Zamanla eskiye,çürüyen ve kullanılmaz hale gelen su tesisatları alt komşularımız için kabus haline gelmektedir. Ama artık bununda bir çözümü var siz hiç canınızı sıkmayın paşa vidanjör halleder.
          Su kaçağı tespit cihazları nere olursa olursanız olun sizin yanınıza kadar gelir,sorunlu bölgeyi tespit eder işaretler ve dilerseniz onarımı yaparak sizleri büyük bir sıkıntıdan kurtarır. Cizhazlarımız sorunlu bölgeyi tespit ederken kesinlikle yapılarınıza zarar vermemektedir. Son sistem cihazlar sayesinde su sızıntısının yeri kırmadan dökmeden yapılarınıza en ufak bir zarar dahi vermeden su sızıntısının olduğu bölgeyi tespit eder. Tespit işleminin ardından müşterilerimizin isteği doğrultusunda mini onarım işlemine geçilir.
          Tespit edilen bölge yaklaşık 20-30 cm kırılarak onarımı sağlanır. Eskiden olduğu gibi ufacık bir su kaçağı yüzünden koskoca banyoyu alt üst etmeye kırmadık duvar bırakmaya gerek kalmıyor.Sizlere bu tür teknolojileri sunarken bizlerde bu işten en cüzzi şekilde para kazanıyoruz.Müşterilerimizin memnuniyeti firmamızın birinci ikesidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DİKKAT!!! VİDANJÖR ÇIKABİLİR.