7/24 İletişim 0532 666 00 95
BİZE DANIŞMADAN VİDANJÖR HİZMETİ ALMAYIN.
VİDANJÖR HİZMETİ İÇİN BİZİ ARAYINIZ... 0532 666 00 95

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..
Vidanjör,kanal açma ve temizleme ekipmanları

28 Kasım 2015 Cumartesi

Pimaş Açma Makinaları

          Gelişen teknolojiyle birlikte artık mutfak giderleri ve tuvalet giderlerinin tıkanıklıkları kolayca açılabiliyor. Eskiden tıkanan tuvaletler kullanıcılar için kabusken artık robot cihazlar sayesinde kolayca açılıyor.
          Kamera robotlar tıkanan pimaşın yada tesisatın içine salınarak sorun tespit ediliyor. Görüntü sayesinde acaba burdan mı tıkalı şurdan mı tıkandı sorularının cevabını kolayca alabiliyoruz. Tıkalı nooktanın tespit edilmesinin ardından pimaş açma makinesi dediğimiz çeşitli aletleri kullanmaya geliyor sıra. Pimaş açma aletleri farklı modellere sahiptir. Elle itmeli olanında tutunda elektrikli kendiliğinden pimaş içinde ilerleyenine kadar pek çok farklı modeli var. Ama netice itibari ile hepsi aynı işi yapmaktadır.

          Pimaş açma işini yapan firmalar her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte makina parkına bir yenisini eklemek zorunda kalıyorlar.Aksi taktirde rakiplerine yenik düşmeleri içten bile değildir. Farklı firmalar müşterilerine farklı farklı ücret tarifesi sunabiliyorlar. Sizinde başınıza birgün böyle bir olay gelirse bizi aramaktan kaçınmayın.Tuvalet ve lavabo tıkanıklığı için sos sistem pimaş açma cihazlarımız servisimimizdeki yerini çoktan aldı bile. Pimaş açma makinaları ile yapılan hizmetlerin fiyatlandırması çok abartılı olmamakla beraber sizleri büyük dertten kurtarmaya yeterli oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DİKKAT!!! VİDANJÖR ÇIKABİLİR.