7/24 İletişim 0532 666 00 95
BİZE DANIŞMADAN VİDANJÖR HİZMETİ ALMAYIN.
VİDANJÖR HİZMETİ İÇİN BİZİ ARAYINIZ... 0532 666 00 95

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..
Vidanjör,kanal açma ve temizleme ekipmanları

7 Ekim 2018 Pazar

Kanal Görüntüleme Robotu


Kanal Görüntüleme Robotu
Paşa vidanjör firması olarak teknolojiyi yakından takip ediyor ve müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye gayret gösteriyoruz. Kanal görüntüleme robotu önceden temizlenmiş kanalizasyon hatlarından görüntü elde etmeye yarar. Kanalizasyon hatlarındaki olumsuzlukların videosunu çeker dvd ortamında kaydeder ve raporlar. Noktasal tespit çalışmalarında çok iyi sonuçlar aldığımız kanal görüntüleme işlemi Ø200 ile Ø2000 mm çapındaki atık su ve yağmursuyu borularında uygulanabilir.

Kanal Görüntüleme Raporu
Kanal görüntüleme işlemi bittikten sonra kayıt edilen görüntüler ofis ortamında raporlanır. Hat içerisindeki olumsuzluklar (kırık,çatlak ve çökme) fotoğraf ve arızanın olduğu yerin metrajı da yazılarak rapor haline getirilir. Yani hattın rontgeni çekilir,siz bu çekilen rontgeni isterseniz dvd nizi bilgisayarınıza takarak istersiniz,isterseniz de size sunduğumuz raporlardan görebilirsiniz.

Kanal Görüntüleme Robotlarının Kullanım Alanları
Bu teknolojik aletlerin kullanım yerleri tabi ki önemlidir. Robotlar temiz ve usulune uygun görüntü kaydedebilmesi için  evvela görüntü alınacak kanalda kanal temizliği yapılması gerekmektedir. Temizliği önceden yapılmış atıksu ve yağmursuyu borularında rahatlıkla görüntü alınabilmektedir. Fakat görüntüsü alınacak olan kanalizasyon yada yağmursuyu hattının muayene bacasına kanal görüntüleme aracının yanaşması şarttır. Aksi taktirde kanal görüntüleme robotu muayene bacasından borunun içerisine salınamaz.

yeni kanal görüntüleme aracı
Kanal Görüntüleme Aracı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DİKKAT!!! VİDANJÖR ÇIKABİLİR.