7/24 İletişim 0532 666 00 95
BİZE DANIŞMADAN VİDANJÖR HİZMETİ ALMAYIN.
VİDANJÖR HİZMETİ İÇİN BİZİ ARAYINIZ... 0532 666 00 95

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..
Vidanjör,kanal açma ve temizleme ekipmanları

15 Şubat 2017 Çarşamba

Kanal Açma Ve Temizleme Hizmetleri

      Kanal açma ve temizleme hizmetleri denince akla ilk gelen şey vidanjör olsa gerek. Müşterilerimizin aklına ilk gelen düşünceyi değiştirmek için özel olarak kurulan ekibimiz site yönetimlerini ziyaret ederek gerek anlatım yolu ile gerek görsel olarak hizmet vermektedirler.

      Bilindiği gibi vidanjör sadece pis su çeker. Bünyemizde bulunan kombine kanal temizleme araçları ise hem pis suyu hemde katı atıkları vakumlama yöntemi ile kolayca haznesine çekmektedir.Yüksek basınçlı kombine kanal temizleme makinası kanalizasyon hattındaki tıkanmalara neden olan cisimleri muayene bacasına kadar çeker ve bacadan vakumlayarak haznesine çeker. Kanal açma aracı olarak bilinen kuka  sadece kanaldaki tıkanıklığı açar ve tıkanmaya sebep olan cisimler yine kanalın içinde kalır. Kombine kanal temizleme aracının özelliği ise yukarıda da belirttiğim gibi hem kanalın tıkanıklığını giderir hemde tıkanmaya neden olan cisimleri kanaldan çıkarır. Bu işlem sayesinde aynı cisimler ikinci kez kanalizasyon hattınızı tıkayamaz ve hat çalışır duruma gelir.

      Kombine kanal temizleme makinesi adından da belli olduğu gibi kuka kanal açma ve vidanjör araçlarının tek araç üzerinde toplanmasıyla oluşan teknolojik bir alettir. Tıkanan kanallarınıza gerçek çözüm için bizimle irtibata geçebilir ve yerinde keşif için ücretsiz keşif ekibi talep edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DİKKAT!!! VİDANJÖR ÇIKABİLİR.