7/24 İletişim 0532 666 00 95
BİZE DANIŞMADAN VİDANJÖR HİZMETİ ALMAYIN.
VİDANJÖR HİZMETİ İÇİN BİZİ ARAYINIZ... 0532 666 00 95

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..
Vidanjör,kanal açma ve temizleme ekipmanları

29 Kasım 2015 Pazar

Kanalizasyon Freze nedir? Nasıl Yapılır?

          Kanalizasyon hatlarında meydana gelen ve gerek kullanım esnasında oluşan gerekse imalattan kaynaklanan atık su engelleyen etkenlerin freze robotu ile kesilmesi işidir Kanalizasyon Freze.
       
   Freze Robotu dediğimiz cihaz kanal görüntüleme robotuna benzemektedir. Görüntüleme robotundan tek farkı biraz daha büyük,ağır ve önünde freze bulunmasıdır. Örnek verecek olursak, günlük hayatımızda sokaklardaki kanalizasyon kapaklarının içine çocukların atmış olduğu sopa veya fırça sapı gibi maddelere muhakkak ki rastlamışızdır. Bu gibi maddeler zamanla ve suyun akışı ile birlikte borunun içine doğru ilerlemektedirler. Boru içine ilerleyen bu maddeler kanalizasyon hattının bağlantı veya ek yerlerine takılarak sabit kalmaktadırlar. Geriden yine suyun akışı ile gelen bez parçaları ve bunun gibi malzemeler sabitleşen sopa veya fırça sapı gibi maddelere takılarak bulunduğu yerde birikir,sertleşir ve kanalizasyon hattını tıkayarak kanalın tıkanmasına ve doğal olarak atık su taşmalarına neden olmaktadırlar.
       
          İşte bu noktada Kanalizasyon Freze Robotları devreye girmektedirler. Normal şartlar altında o noktanın kazılarak tamir edilmesi gerekirken, günümüz teknolojisinde kazıya gerek kalmaksızın bu cihazlar sayesinde freze yöntemi ile sorun ortadan kalkabiliyor. Freze robotu kanalın içerisine giriyor, sorunlu bölgeye kadar ilerliyor ve robotun ucundaki kesici uç sayesinde tıkanıklığa neden olan metaryalleri keserek kanalın açılmasına eskisi gibi çalışır hale gelmesine yardımcı oluyor.Kanalizasyon freze işlemi ile alakalı bizimle haftanın yedi günü yirmi dört saat iletişime geçebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DİKKAT!!! VİDANJÖR ÇIKABİLİR.