7/24 İletişim 0532 666 00 95
BİZE DANIŞMADAN VİDANJÖR HİZMETİ ALMAYIN.
VİDANJÖR HİZMETİ İÇİN BİZİ ARAYINIZ... 0532 666 00 95

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..
Vidanjör,kanal açma ve temizleme ekipmanları

26 Kasım 2015 Perşembe

En Ucuz Vidanjör Hizmeti

       Bu yazımda önemli bir konuya değinmek istiyorum. Hepimizin bildiği gibi vidanjör sıkıntılı zamanlarımızda imdadımıza koşan bizi evimize veya iş yerimize dolan atık sulardan yada  sel baskınlarından zarar görmemizi engelleyen bir iş makinesıdır. Yüzlerce insana ekmek kapısı olan bu araçlar Türkiye'nin her bölgesinde hizmet vermeye devam ederken vidanjör sahipleri her ne hikmetse reklamlarında hep en uygun fiyatta vidanjör hizmeti veya en ucuz vidanjör başlığı adı altında reklam vermektedirler.

          Fakat, atladığımız ama bilmemiz gereken bir gerçek vardır ki, bu makineler ciddi masraf çıkaran tamir,bakım ve personel harcamaları gibi giderlere sahip iş makineleridir. Bu işten hakkıyla para kazanmak için belirli bir bütçeye sahip olmak kaçınılmazdır.Peki ama bu işi yapanlar neden en ucuz vidanjör adı altında reklam vermektedirler? Reklamı veren iş sahibi müşterisine kendisiyle iletişim kurmasını bir şekilde sağladı diyelim. Peki ya telefon pazarlığı ne olacak? Sonuç itibarı ile herkez bir kuruşunun hesabını yapıyor normal olarak.Telefondaki görüşmenin sonucunda müşteri beklediği fiyatı bulamıyor. En ucun vidanjör başlığı müşterinin kafasına yerleştiği için beyninde fiyatı minimize etmekten kaçınmıyor doğal olarak. Reklam verenden de tatmin edici bir fiyat alamadığı için alternatif vidanjör firmalarını aramaya devam ediyor.

          Kaş yapayım derken göz çıkarmak deyimi aklıma düstü birüşterisiniden. İş sahibinin müsterisini çekmek için kullandığı yöntem ona yol, su ve elektrik olarak geri döndü evet ama eksi yönde. Neden mi? Reklam için ayırdığı bütçe eksildi, ikincisi müşteri ile konuşurken tabiri caizse müşteriyi kafaya alma çabası içerisindeyken belli bir zaman harcadı,üçüncüsü ve en önemlisi ise artık müşterinin gözünde güvenilir olma özelliğini kaybetti. Sona gelirken bir kaç cümle ile bağlamak istiyorum.Vidanjör sahipleri evet size sesleniyorum. Bu işin bir maaliyeti var ve belli bir fiyatın altına düşmek mümkün değil.Gelin siz siz olun en ucuz vidanjör muhabbetini bir kenara bırakarak yapılacak işi hem kendinizi hemde müşterilerinizi mağdur etmeden aslına uygun fiyatta ve şekilde yapın.Bunu bu şekilde yaparsak alan da satan da memnun kalır.Bütün meslektaşlarımı kazasız belasız işler diliyorum.
DİKKAT!!! VİDANJÖR ÇIKABİLİR.